ATENCIÓ!! US PRESENTEM L’AMBAUKASORTEIG DE SANT JORDI!!! 

Sortegem 4 exemplars de “Tal dia farà un any“, el nou disc que hem enregistrat aquest any per celebrar el nostre 5è aniversari, amb 12 cançons que segur que us agradaran a petits i grans!

SORTEGEM 4 CDs, 2 a Facebook i 2 a Twitter, que farem arribar gratuïtament als afortunats!

Per entrar als sortejos només heu de seguir aquests passos entre les 7 del matí del dia 22 d’abril i les 12 del migdia del dia 24 d’abril (atenció, que els passos són diferents per cada sorteig! Els sortejos de Facebook i Twitter són independents; si participeu als dos podeu guanyar 2 CDs!):

AMBAUKASORTEIG FACEBOOK (2 CDs):

– Pas 1: posar “m’agrada” a la pàgina

d’Ambäukatunàbia (www.facebook.com/ambauka). Si ja ho teniu fet, passeu al pas següent.

– Pas 2: compartir  l’enllaç a la cançó + vídeoclip “La Llegenda de Sant Jordi” al vostre facebook (https://www.youtube.com/watch?v=WXM3Nw_tJ1E)

– Pas 3: escriure un comentari al post de l’Ambaukasorteig dient què li canta el poble al drac abans de donar-li l’oportunitat de defensar-se. Ho sabeu?

#AMBAUKASORTEIG TWITTER (2 CDs):

– Pas 1: seguir Ambäukatunàbia (https://twitter.com/ambauka). Si ja en sou seguidors, passeu al pas següent.

– Pas 2: fer un tuit compartint l’enllaç a la cançó + vídeoclip “La Llegenda de Sant Jordi” (https://www.youtube.com/watch?v=WXM3Nw_tJ1E) fent servir l’etiqueta #LlegendaSantJordi. Pots aprofitar per desitjar un bon Sant Jordi a tots els teus seguidors!

Recordeu que teniu temps de completar els passos per entrar als sortejos des de les 7h del 22 d’abril fins les 12h del 24 d’abril. Un cop acabat el termini durem a terme el sorteig i anunciarem els guanyadors públicament i per missatge privat als afortunats.

Si teniu algun dubte, pregunteu sense vergonya!

Molta sort a tots i totes i feliç Sant Jordi!

 

0